Парламентът ще заседава извънредно тази вечер. Това стана, след като ГЕРБ-СДС

...
Парламентът ще заседава извънредно тази вечер. Това стана, след като ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

По искане на ГЕРБ и ДПС: Парламентът ще заседава извънредно тази вечер

Парламентът ще заседава изключително довечера. Това стана, откакто ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи събраха подписи и внесоха искане за изключително съвещание на Народното събрание през днешния ден по отношение на цената на тока. Новината разгласи на брифинг в Народното събрание националният представител от ГЕРБ-СДС Теменужка Петкова. 
Прочетете още


„ Днес, ние от ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи, внесохме в деловодството на Народно събрание искане за изключително съвещание на Народно събрание, с цел да можем да изслушаме ръководителя на КЕВР и служебния министър на енергетиката ”, разясни Теменужка Петкова.

„ Целта на това наше ексцентрично решение е да прекратим опитите да се злоупотребява с конституционните промени, които направихме преди няколко месеца. Когато взехме решение Народното събрание да има непрекъсваемост на мандата, нашата цел беше да се оказва надзор върху изпълнителната власт, а не да се трансформира залата на Народното събрание в предизборна естрада, която да се употребява недобросъвестно от всеки, който няма какво да каже отвън това. Искаме да приключим през днешния ден с този свободен ден в предизборната акция. До момента нямаше никакъв смисъл от съвещанието. Сигурен съм, че и от последващо съвещание няма никакъв смисъл, само че го вършим. Надявам се сътрудниците от останалите политически сили да се концентрират към акциите си, да си показват стратегиите, а не да употребяват залата на Народно събрание за някакъв трамплин. Няма да помогне на никого това. Единственото, което ще създадем, е да сринем в допълнение престижа на Народното събрание ”, разясни Тома Биков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР